Cool Handle Teljes áttekintés


Hűvös fogantyú Részletek

Miért válasszon Hűvös fogantyú?

  • Cool Handle Rang - 9.4

Cool Handle Kiszolgáló helyei

Cool Handle Servers in Los AngelesLos Angeles Cool Handle Logo
Resellers
Reseller 3
$125.95 /Havi
Összes részlet
  • Operációs rendszer
    Linux
  • KORONG
    150GB Tér
  • ADAT
    Unmetered Sávszélesség
  • Panelek
    CPanel, WHM
Shared Hosting
Starter
$3.95 /Havi
Összes részlet
  • Operációs rendszer
    Linux
  • KORONG
    50GB Tér
  • ADAT
    Unmetered Sávszélesség
  • Panelek
    CPanel
Shared Hosting
Business
$4.95 /Havi
Összes részlet
  • Operációs rendszer
    Linux
  • KORONG
    Unlimited Tér
  • ADAT
    Unmetered Sávszélesség
  • Panelek
    CPanel
Shared Hosting
Professional
$8.95 /Havi
Összes részlet
  • Operációs rendszer
    Linux
  • KORONG
    Unlimited Tér
  • ADAT
    Unmetered Sávszélesség
  • Panelek
    CPanel
Resellers
Reseller 1
$39.95 /Havi
Összes részlet
  • Operációs rendszer
    Linux
  • KORONG
    60GB Tér
  • ADAT
    600GB Sávszélesség
  • Panelek
    CPanel, WHM
Resellers
Reseller 2
$99.95 /Havi
Összes részlet
  • Operációs rendszer
    Linux
  • KORONG
    90GB Tér
  • ADAT
    Unmetered Sávszélesség
  • Panelek
    CPanel, WHM

Cool Handle Hosting Review 2021

A HostMeHost teljes áttekintése

A Cool Handle alapvető webtárhelyet kínál. Üzleti, Starter és Pro tervei vannak. Van egy viszonteladói terület és egy domainregisztrációs központ is, ahol domaineket lehet vásárolni. Bár a tervek nem olcsók, korlátlan funkciókat és ingyenes webhelyátvitelt kínálnak. 24 órás technikai támogatást is nyújtanak. A Cool Handle segít regisztrálni a CloudFlare CDN szolgáltatásába.

Megbízhatóság

A Cool Handle infrastruktúrája a webhely azon része, amelyet böngészés közben találhat meg. A legkorszerűbb Los Angeles -i adatközpontban biztonságban érezheti magát. Tartalmazza a redundáns áramellátást, a tűzoltást, a helyszíni megfigyelést és a hálózatfigyelést.

Úgy tűnik, nincs említés a rendelkezésre állási garanciáról az oldalon.

Ezek a jellemzők

A Cool Handle kiváló minőségű funkcióiról ismert. Az SSH -hozzáférés, a webhely -készítők, a DNS -kezelés és az azonnali biztonsági mentés csak néhány a számos vonzó szolgáltatás közül, amelyek minden csomagban elérhetők. Korlátlan sávszélességet és tárhelyet, 5 parkolt domaint, adatvédelmet és ingyenes beállítást kínálnak.

Számos e-kereskedelmi kész csomag áll rendelkezésre, amelyek lehetővé teszik a PayPal fizetést. A ZEN bevásárlókocsik és kezdő tervek felhasználhatók az online áruház létrehozásához.

Támogatás

Az oldal láblécében 4 támogatási részt és egy kapcsolatfelvételi linket láthat, itt talál egy tudásbázist, amely tele van információkkal a tárhelyről és a webhelyekről, videó oktatóanyagok a tudásbázishoz és egy jegyrendszer.

Van egy ingyenesen hívható szám az USA-ban, azonban nincs lehetőség közvetlen e-mail vagy közösségi média csatornákra. A Cool Handle nem kínál élő csevegést. __S.17__

Árazás

A Cool Handle nem felel meg a pénztárcabarát embereknek. Olyan csomagokat kínál, amelyek drágábbak, mint a megosztott tárhely webhely magasabb szintű lépései. A Cool Handle valóban kínál e-kereskedelmi rendszereket és korlátlan lehetőségeket.

A kezdő terv 29,95 dollárról kezdődik, az üzleti terv 39,95 dollárral, a Pro terv pedig 49,95 dollárba kerül.

Felhasználóbarát

A cPanel minden tervben megtalálható, így bárki számára egyszerűvé válik az indulás. A webhelyet és a tárhelyet karbantarthatja, függetlenül attól, hogy kezdő vagy tapasztalt felhasználó.

A webhely kialakítása és elrendezése egyszerű. Ezek az oldalak nem nyomasztanak vagy zavarnak, de elegendő információt adnak a lehetőségek mérlegeléséhez.

Összegzés

A Cool Handle az Ön megfizethető alap hosting szolgáltatója. Bár nem olyan versenyképesek, mint a belépő szintű tárhelyszolgáltatók, korlátlan funkciókat és e-kereskedelmi csomagot biztosítanak minden tervhez. Tartományregisztrációt és tárhelyet végeznek, így nem kap semmilyen speciális funkciót. Viszont jók abban, amit csinálnak. Bár több lehetőséget nyújthatnának az ügyfeleknek, hogy lemondhassanak a támogatásról egy kicsit alaposabban, összességében azonban megbízható és könnyen használható.

Kiváló fogantyú árak

Viszonteladók
Csomag Ár Lemez terület Sávszélesség Operációs rendszer Helyek száma Panelek
Viszonteladó 1 $39.95 60 GB 600 GB linux server plane Korlátlan CPanel, WHM
2. viszonteladó $99.95 90 GB Nincs mérve linux server plane Korlátlan CPanel, WHM
Viszonteladó 3 $125.95 150 GB Nincs mérve linux server plane Korlátlan CPanel, WHM
Megosztott tárhely
Csomag Ár Lemez terület Sávszélesség Operációs rendszer Helyek száma Panelek
Indító $3.95 50 GB Nincs mérve linux server plane 1 CPanel
Üzleti $4.95 Korlátlan Nincs mérve linux server plane Korlátlan CPanel
Szakmai $8.95 Korlátlan Nincs mérve linux server plane Korlátlan CPanel

Több fizetési típus

A különböző ügyfelek különböző módon szeretnek fizetni, a Cool Handle pedig lehetővé teszi, hogy mindet magáévá tegye


Cool Handle - credit
Cool Handle - MasterCard
Cool Handle - debit
Cool Handle - prepaid cards

Cool kezelni néhány szót

Cool Handle webtárhely: 32 értékelés, 4 támogatási válasz, 7 ajánlás, 6 termék, 0 promóció, 3 közösségi oldal, 17459 domain, 13130 ​​tárhely, 2008 óta

Cool Handle Kuponok és ajánlatok 2020

$50 Off Web Hosting Package

zc999358988


Discount For $50 of Any Hosting Package

999368459


Get 10% Off on Any Shared Plan.

2011shared


photo
35% Off Sitewide

JAN35
Érvényes: 7/9/2022


Get 10% Off.

DEDIUPGRADE


$50 Off

999381860


Discount 25% Off

gzi25offa1b


Discount 25% Off

sept25off


$50 Off Everything!

zc999361443


15% OFF Shared Hosting Plans With Promo Code ...

jan2011shared


$50 Off Web Hosting Packages

999365825


$50 Off Domains Registration And Web Hosting

999410675


$50 Discount on Domain Registration

999410675and


30% Off For Any Shared Hosting Packaged

DYNAMICWP


photo
30% Off Sitewide + Free Domain Name

MAY30
Érvényes: 6/1/2020


photo
30% Off Sitewide

MARCH30
Érvényes: 4/1/2020


photo
35% Off Sitewide

JAN35
Érvényes: 2/1/2020


photo
35% Off Sitewide

JAN35
Érvényes: 1/27/2020


photo
30% Off Sitewide

MARCG30
Érvényes: 4/1/2020


photo
30% Off Sitewide

FEB35
Érvényes: 3/1/2020


photo
30% Off All Webhosting Services + Free Domain

APRIL30
Érvényes: 4/17/2020


photo
$50 Off Domains Registration And Web Hosting ...

999438957
Érvényes: 10/1/2013


photo
20% Off Any of Their Services -- Exp 3/31/11

madmarch2011
Érvényes: 3/31/2011


32 Hozzászólások

Ben

Oct 18, 2010 07:55
Been using their service for about a year now. Never had any problems. They have always answered support tickets immediately. Uptime has been 100%. Would recommend very highly.

Lorna Reese

Sep 03, 2010 07:23
Cool Handle was so easy to use for amateur like me. I created a professional website with much ease and the template offerings were suitable for my needs. Cool Handle was affordable and the support was outstanding. I highly recommend Cool Handle.

Alejandro Vallejo

Aug 19, 2010 12:02
I use this hosting for a year with this domain, but I have some other domains for a long time now, more than 4 years. Whenever I had to contact the customer support the abnswer was really fast and effective! Ther prices and promotions I had where great, uptime 100%, great features,, what else can I say,,, I really recommend it to other users.

Denis Surnin

Jul 29, 2010 06:25
I use this hosting for a year. I never had to contact the customer support and it says a lot! Clear even to a child panel, and excellent documentation. Never seen uptime. Everything works just great. I recommend CoolHandle hosting.

David Chau

Jul 12, 2010 05:33
CoolHandle provides awesome service with great customer service and the best of all, great prices! There's no need to look anywhere. They are all about customer service...

puja mahapatra

Jul 08, 2010 10:35
I am very happy with the your hosting .No complaints what so ever since I have been using it .I highly highly recommend coo lhandle hosting

Puja Mahapatra

Jul 07, 2010 11:01
CoolHandle is value for money. Good Customer service, clean cpanel and good price makes it ideal for hosting.

simone riccardi

Jan 30, 2011 01:54
At the moment my ticket support system has got an issue and is unavailable since 3 weeks, i haven't got any answer from tech guys.

For communicating they suggest to use the email [email protected] where they never reply me.

The Live chat is mostly off and when someone is there he can't do anything, he can't solve problems and he can't open issue because my account has got a problem on the ticket support system.

I think is one of the worst support I never experienced.

Ruihua

Jul 06, 2010 09:16
Frist, My mother tongue is not english,So my writing is not very smooth.
This web hosting’s Control Panel is Cpanel. it’s very easy to use.
I had open the account 1 years ago. at that time it’s name is not Coolhandle, it is Pronet Hosting.
This web hosting is fast to visit from my country.and the price is cheap and customer service is good. I never had any major issues and whatever small issues occurred were dealt with very efficiently.
But this year I am not need hosting anymore.So I suggest you try this company here.

Bill Friend

Jul 05, 2010 03:04
Although I have not used this domain and hosting for a high usage site, the uptime as far as I can tell has been pretty much 100%. I have needed to contact customer support on one occasion and the response was fast and efficient and although the price is not the cheapest, because of the service I have received, I would have no hesitation in recommending CoolHandle.

Pasquale Cosimo Zappia

Jun 11, 2010 04:58
Hi,
I have tried many hosting services available but I was never happy with the service they get up to that I have not activated with a hosting Pronethosting is now CoolHandle have an exceptional technical support and then their hosting service is not limited as other example I have been customer for 6 months with a provider that does not even allow me to use the Membership API .NET 2.0 with CoolHandle instead allows me to run scripts and install any application to ASP.NET.

I recommend it to everyone.

Hello

P.S. I apologize for my English.

Yousif

May 23, 2010 04:12
I have had the pleasure of using Coolhandle since Late 1 year.

Coolhandle.com gave me the most stable, cheap web hosting, also gave me the best quality, so no down time!!

Aaron Goodwin

Apr 07, 2010 12:08
I have had the pleasure of using Coolhandle since Late 2005/2006 I could not say enough good things about them, I have actually never had to contact them for technical issues, my site has had ZERO down time in five years!

When I do speak to them they are friendly courteous and efficient.

I've recommended coolhandle to six friends and associates over the years and they are equally pleased.

Price point for services rendered can NOT be beat.

I know I'll be with them for the rest of my professional life.

Piyush Hari

Jul 08, 2010 04:00
I moved to CoolHandle after I had bad experience with GoDaddy and it was worth the move. The Cpanel is blazingly helpful, creating databases, managing them through phpmyadmin, creating FTP users etc is easy. I will give me 2 thumbs up for Cool Handle.

Dmitriy

Mar 04, 2011 05:55
Enjoyed a year without any complaints. Purchased by a promo code for $ 22.90 year ago, including the domain (with domain privacy). Great price! The current price of $4.95/mo. also not too bad. In Russia it is much more expensive, from $10/mo. and the quality is worse and there is a limit on the store and bandwidth. Very liked the CPanel - everything is simple, convenient and functional.

David McDougall

Sep 08, 2010 07:45
During the time I have used CoolHandle Web Hosting's service I have found them to be reliable, efficient, affordable and they have provided excellent support and customer service.

I have been very happy with this Web Hosting Company and would highly recommend them to anyone requiring a fast, efficient and reliable business partner.

wiwle

Mar 17, 2011 02:34
It's a very excellent webhoster.During the time I have used CoolHandle Web Hosting's service I have found them to be reliable, efficient, affordable and they have provided excellent support and customer service.

I have been very happy with this Web Hosting Company and would highly recommend them to anyone requiring a fast, efficient and reliable business partner.

I paid it only for $1/year,and they hava a good customer support when i have some questions.

Richard

Apr 20, 2015 03:38
Coolhandle nagyszerű
Az elmúlt 2 év hűvös szolgáltatását használom, és a mai napig nem találkoztam semmilyen problémával, ezért soha ne kelljen hívni az ügyfélszolgálatot. Három barátomnak ajánlom a hűvös kezelést, és szeretném ajánlani nektek is.

Susan

Sep 26, 2014 12:32
June 10 deducted $277 from my account and I cancelled it within 5 mins but no refund yet just tons of excuses...I have filed report with bbb next stop Florida States Attorneys office

Michael Best

Aug 01, 2014 10:48
Coolhandle. az Egy.
A Coolhandle messze a legegyszerűbb webtárhely-szolgáltató, akivel eddig találkoztam, így az egész folyamat olyan egyszerűnek és egyértelműnek tűnik még egy olyan kezdő számára is, mint én. Tényleg megfelelnek a névnek. Az ügyfélszolgálat olyan türelmes és megértő, hogy valóban tudják a dolgokat, bárhogy is teszem fel a kérdést, megfelelő válaszuk van, de hogy őszinte legyek, a központ olyan könnyen használható, és azt kell mondanom, hogy adag érezzen minőséget benne, összehasonlítva másokkal, akiket kipróbáltam, mindennel, amire szüksége van egy kiemelkedő minőségű, személyes weboldal létrehozásához. Ezt nagyon kedvező ár mellett tegye össze, és olyan szolgáltatása van, amelyre sok más cég nem képes ...

Unhappy

Mar 09, 2011 06:20
This host company has been an absolute nightmare for me. I have had so many problems that can never be figured out and it seems that once the problem gets to a point that nobody can solve it I get the following response:

"Hello,

Thank you for your response.

We are forwarding this over to our Administrators for further review."

That is an actual copy of a support response that I get when they can't resolve the problem and then I don't hear from anyone again and nothing ever gets fixed.

I've had problems all the way from control panel access info changing several times without any notification to emails not being received with horde mail to PHP form submissions not working properly. And as far as the PHP forms not working properly the response ...

Phyllis

Jul 21, 2012 12:17
A Coolhandle .com a legrosszabb.
Nem használom a szolgáltatásukat, és május óta megpróbáltam lemondani.
Azt mondják, hogy csak online fogják megtenni, amit én is megcsináltam, de nem fejeztem be egy dolgot, amelyet e-mailben küldtek nekem, de mivel nem mindig használnak coolhandlehostingot - néha Max-et vagy mást használnak, én nem válaszoltam helyesen, és továbbra is számlázzon nekem 94,78 dollárt még 3 hónapra. Először felhívtam őket, hogy segítőkészek és segítettek a lemondási folyamatban, gondoltam. Amikor ismét számláztak, felhívtam, és az illető az első értesítéstől kezdve online tette, vagy folytatjuk a számlázást. Más online szolgáltatásokkal nem volt ilyen problémám. Szolgálatuk gyászos és kudarcot vallott.
petreadw ...

dewebmeester

Apr 18, 2012 11:33
coolhandle nem komoly, nincs szolgáltatás, nem működik
Megpróbál segíteni egy ügyfélnek, és átruházta a domainjét a coolhandle-re; miért hűvös? mert ezt a linket kapta e-mailben. Úgy tűnik, hogy ez spam link volt, mert átmehetett bármilyen társaságba. Az átutalás 15 dollár befizetése után befejeződött, és 10 nap után is függőben van. Lehetetlen kapcsolatba lépni a hűtőkarral. A Ticketsystem NEM működik, és miután e-mailt küldök nekik, megkapom az üzenetet, hogy el kell küldenem egy jegyet. Miután tájékoztatták őket a jegyrendszer működéséről, más szabványos és automatizált e-mailekkel válaszolnak. Még elküldtem nekik a bejelentkezési adataimat, és megkértem őket, hogy nyissanak jegyet, ha úgy gondolják, hogy ez működik. Nincs válasz. Azt hiszem, el kell felejtenem a t ...

Kontiki Brown

Mar 26, 2012 05:51
Coolhandle Rocks !!
A Coolhandle több mint egy éve a tárhelyem, és imádom őket, soha semmi probléma, és mindig nagyszerű az ügyfélszolgálata. Webhelyemnek soha nincs leállási ideje, és mindig működik és működik, minden egyes alkalommal, amikor felhívja az ügyfélszolgálatot, ott vannak, hogy segítsenek Önnek. A Coolhandle az egyetlen tárhely, amelyet tervezek, nincs szükség másra, mert remekek.

neil

Apr 05, 2013 09:18
Amikor nehézség merült fel, korántsem volt hideg, hidegek voltak, és nem [...]
Rossz történet - ColdHandle. Kb. 2 éve voltam gond nélkül a Coolhandle-nél. Körülbelül 25 teljesen felépített, működő weblapom volt, ami nem hatalmas összegeket, hanem mindenképpen a jövedelmem részét képezte. És akkor történt egy feltörési kísérlet a hitelkártyámra. A bank azt tanácsolta, hogy törölték és új kártyát állítottak ki. Így tettem. Közvetlenül ezután esedékessé vált a tárhely számlám, de elfelejtettem átállítani a Coolhandle tárhelyem új hitelkártyaszámát. Amikor megérkezett az e-mail számláról szóló értesítés, valamilyen okból a spam mappámba került, és a Coolhandle törölte a tárhelyemet. Másnap írtam nekik, elmagyarázva a történteket ...

fatlossm

Jan 03, 2012 03:34
A Cool Handle nagyszerű
Először kipróbáltam a Cool kezelési tárhelyet, és nem hittem el, hogy milyen egyszerű használni és létrehozni egy weboldalt. Mindent nagyon gyorsan elvégeznek, és az általuk kínált fizetési csomagok nagyon kedvezőek bármilyen típusú tervhez. Egy teljes kezdő használhatja ezt, és ezt ajánlom mindenkinek, aki a gyors, megbízható tárhely érdekében keres.

intern69

Nov 23, 2011 10:38
A coolhandle.com nagyszerű
Sok hosting cég létezik, és vannak olyanok, amelyek jóak, mások pedig nem. Mielőtt kiválasztottam a coolhandle-t, elmentem és kutattam, hogy melyik tárhelyszolgáltató kínálna sokat, melyiket értékelte a másik felhasználó, hogyan volt a vevőszolgálat és más funkciók. Átfogó kutatás után az együttes fogantyú mindig a top 3-ban volt, és miután beszéltem az ott szolgáltatást igénybe vevő emberekkel, meg voltam róla győződve, hogy megfelelnek az igényemnek.
Attól kezdve, hogy együtt vagyok a coolhandle-lal, a szükségleteim mindig teljesültek. Nagyon könnyen elérhetem az ügyfélszolgálatot, és a kérdésedre mindig időben válaszolsz.
Ajánlottam néhány barátomnak, és nekik is nagyszerű a ...

Chris Carter

Nov 18, 2011 05:08
CoolHandle tárhely
Csak azt szeretném tudatni az emberekkel, hogy a CoolHandle nagyszerű hely a domainjeinek otthont adására, ott a soport nagyszerű, és az árakat meg kell nézni. Csak nézze meg őket, megéri az idejét

Jacki Houghton

Nov 09, 2011 03:47
Szeretem a Coolhandle-t, és sokan voltak!
A Coolhandle-t kiváló hosting cégnek találtam. Sok problémám volt azzal, hogy nem tudtam, mit tegyek, és olyan segítőkészek és gyorsak voltak. Sima utam volt, miután megtanultam a köteleket, és soha nem engedtek cserben.
Nagyon ajánlom neked a Coolhandle-t!

J.A. Hels-Hansen

Jun 21, 2011 02:18
A Coolhandle nagyon jó !!!
Egy ideje már a Coolhandle webhostingot használtam a webhelyeimen. Sok más hosting céget kipróbáltam a webterületemre, a webhelyeimre és a domainneveimre, de az oldalak betöltése mindig rendkívül lassú volt, és a szolgáltatás nagyon gyenge volt. Tehát új web hosting céget kerestem, és a barátaim meséltek a Coolhandle-ról.

Azóta soha többé nem akarom megváltoztatni a tárhelyemet más társaságra!
Annyira boldog vagyok és nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy a barnáim meséltek nekem Coolhandle-ról. Ez a tipp az évek legjobbja volt, azóta a weblapjaim stabilak, és az eddigi legjobb teljesítményt nyújtják! Profi és szakértői ügyfélszolgálat, kiváló válaszidővel.

Köszönöm, köszönöm ...

Siby Paul

Jun 05, 2011 12:41
Menő emberek, akikkel foglalkozni kell
Több mint 5 éve vagyok a coolhandle.com embereivel. Ezekben az években nekem volt a legjobb tapasztalatom a szolgálatukkal kapcsolatban. Nagyon elégedett vagyok a tárhelyükkel, és lelkesen tudom ajánlani őket bárkinek.

Ügyfélszolgálatuk jó, és az üzemidő nagyszerű. Sok sikert kívánok nekik - Siby Paul

Jan 09, 2012 08:12
Coolhandle Support Sucks!
A Monikeren keresztül regisztráltam ehhez a céghez. Amit nagyon pipálok, mert a Moniker kiemelkedő volt.

Eddig körülbelül négyszer próbáltam kapcsolatba lépni az ügyfélszolgálattal ugyanazon kérdés kapcsán. Valahányszor megkapja a választ, hogy 8 órán belül válaszolnak, blabla. Semmi!

Emellett eltérnek az árak, mint amit a Moniker hirdetett. Erre egy válaszom volt. & quot; Jászolunk vissza fog fordulni hozzád. & quot; Még nem tette meg! Támogatásuk értéktelen!

Ha ma nem válaszolnak, az 5. azonos támogatási jegyem után. (amiről nem tudsz nyomon követni!) Fel kell vennem a kapcsolatot Monikerrel, és közölni velük, milyen rosszak ezek az emberek!